ÜSTEK KOLEJLERİ - İYİ BİR GELECEK İÇİN

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında tüm öğrencilerimize
    başarılar dileriz.
  • ROBOTİK EĞİTİMİNDE YENİ DÖNEM
    BSI ARGE işbirliği ile yürüttüğümüz Robotik eğitimlerimiz Türkiyenin teknoloji geleceğinin temellerini atıyor.
  • LCD AKILLI TAHTA DÖNEMİ
    Tüm okullarımızda son teknoloji akıllı tahtalar kullanılmaktadır

Haberler & Gelişmeler

ÜSTEK KOLEJLERİ Haberler

MEZUNİYET TÖRENİMİZ KUTLANDI

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı 12.sınıf mezunlarımızı verdik.

BIGEP PROJESİ

Akçay ve Edremit kampüslerimizde uygulanmaya başlattığımız Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi

BİGEP PROJESİ

Balıkesir Valisi Sayın Hasan ŞILDAK, Edremit Kaymakamı Sayın Ahmet ODABAŞ, İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup ÖZBEK nezdinde “ Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi “ kapsamında 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı 5. İzleme ve Değerlendirme Toplantısına Edremit Özel Üstek Koleji olarak katılım sağladık.

BASIN

KURUCUMUZDAN MESAJ
ÜSTEK KOLEJLERİ

Kökeninde Saygı, sevgi ve özveri olan Üstek Ailesinin fikir babası, önderi Atatürk tür. Evlatları onun izindedirler, dolayısıyla O’nun Türk Ulusunda belirlediği ve beklediği özellikleri taşırlar. Çünkü Atatürk demek akıl demektir. Atatürk, üreten insandır ve bu özelliğini hayata geçirmiştir.

Signature

Göksel ÜSTEK