YKS HAZIRLIK

• Üniversite sınav gerçeği öğrenciye bir sorumluluk olarak kazandırılır ve bu amaçla gerek Türkiye genelinde gerekse Üstek kolejlerinde yerini görebileceği farklı sınavlar uygulanır. Bu yolla “biz ne kadar verdik öğrenci ne kadar aldı” bu sorunun cevabını bularak her bireye özgü kazanım çalışmaları yapılır. Bu çalışmalara Eğitim Koçluğu sistemimiz ile destek sağlanır.

DESTEK ETÜTLERİ

• Öğrencilerimizin konu veya ödev eksikleri branş öğretmenleri tarafından hafta içi ve hafta sonu destek etütleri ile okulumuzda tamamlanmaktadır. Bu süreçte eksiklerini ilgili branş öğretmenleri tamamladığı için öğrencinin yanlış bilgiler edinme olasılığı ortadan kalkmaktadır.

YABANCI DİL

• İngilizce, Almanca ve İspanyolca dersleri İngilizce, Almanca ve İspanyolca öğretmenleri tarafından verilmektedir. Öğrencilerimizin öğrendikleri yabancı dilde kendilerini ifade edebilme becerisine ulaşmasını hedefledik. Hedefimize ulaşabilmek için uyguladığımız yöntemle öğrencilerimiz, yaşayarak ve eğlenerek ana dilini öğrenir gibi yabancı dil öğreniyor.

GÖRSEL SANATLAR

• Resim derslerinde çocuklara çizgi, kompozisyon çalışmaları, renk bilgisi, boyama teknikleri ve yoğurma maddeleri ile çalışmalar yaptırılır. Çeşitli materyallerle farklı teknikleri öğrenmeleri sağlanır.
  • yemelistesi.PDF (150kb)

BERGAMA ANADOLU LİSESİ

Anadolu Lisesi eğitimimiz , öğrenen, değişime kolay adapte olan, 21. yüzyıl becerilerine sahip, özgür düşünen ve karar veren dünya vatandaşı olabilen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. 9 ve 10. sınıflarımızda Milli Eğitim Bakanlığının belirlemiş olduğu kazanımlar çerçevesinde hazırlanmış olan müfredat ile temel bilimleri içeren geleneksel okul müfredatları, iş hayatının ve teknoloji dünyasının gerektirdiği becerileri de içerecek şekilde revize edilir. 11.sınıfta kendi yetenek ve ilgilerini daha da netleştirmiş olan öğrencilerimizle, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) çalışmalarına başlanır. Program, 11. sınıflarımızda TYT, 12. sınıfta YKS [TYT-AYT] Hazırlık süreciyle devam eder. Uygulanan deneme sınavları ile öğrencilerimizin genel ölçeklendirme ile doğru verileri elde edilerek, PDR birimi ve eğitim koçu ile beraber öğrencilerimizin performansı değerlendirilip, kazanım eksikliklerine göre ek çalışmalar planlanmakta ve hafta içi-hafta sonu etütleri ile desteklenmektedir. Anadolu Lisesi Yabancı Dil Eğitim Programımız, 21. yüzyılın sağladığı olanaklar, doğru eğitim materyalleri ve verimli ders planlamaları ile öğrencilerin dil eğitimleri adına kısa sürede yol almaları sağlanır.

YKS
Hazırlık

Öğrencilerimiz her açıdan tam donanımlı olarak merkezi sınavlara hazırlanmaktadır.

Koçluğu

Öğrenci-okul koordinasyonu sağlamak, eğitimdeki sıkıntıları aşmak ve yol haritası çıkarmak.

ANADOLU LİSESİ

• AKADEMİK EĞİTİM

Sayılsal ve Sözel Dersler

Destek Etütleri, Eğitim Koçluğu, LGS, hazrılık çalışmaları

• YETENEK DERSLERİ

Kulüp Çalışmalarımız

Okçuluk, Basketbol, Voleybol, Robotik Kodlama, Tipografi kulüplerimiz kurulmaktadır.

• Çıkış

Okul çıkış saatimiz 17:00'dır.

Tüm gün işlenin konularla ilgili ödevlendirmeler verilmiş olur.

Okul giriş çıkış saatleri nedir?

Derslerimiz 09:00'da başlayıp, 17:00'da sona ermektediri, ayrıca çalışan velilerimiz için saat 18:00'a kadar öğrencimiz, öğretmen gözetiminde okulda bekleyebilmektedir.

Okul servisi var mı?

"Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği'ne" uygun olarak donatılmıştır. Okul Öncesi bulunan servislerimizde hostesler görev yapmaktadır.

BERGAMA Kampüsü GALERİ

BERGAMA Kampüsü