BERGAMA FEN VE ANADOLU LİSESİ

Sevgi dolu sıcak bir aile ortamı içerisinde kendine güvenen kendisi ve çevresi ile barışık , sorunlara akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen, özgür düşünen ve davranabilen, yarının çalışkan başarılı ve mutlu çocuklarını yetiştiriyoruz. Çocuğunuzun attığı ilk adımlar kadar değerli olan 1. Sınıf, doğru yerden başlanırsa hayat boyu doğru gider. Çünkü iyi bir eğitim iyi bir hayat demektir! Çocuklarımızın gerek akademik, gerekse kişilik gelişimlerini en üst düzeye taşımak; kaliteli eğitim ve öğretim anlayışımız, güvenli, güvenilir ve başarı bir kurum olma temel önceliklerimizdir. Eğitimde daha mutlu ve başarılı, daha öz güvenli bireyler olarak hazır olabilmeleri; kaybedilen zamanın telafisi olmadığı için, çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almaları ve yarınlarda VAR olmaları için biz varız, hazırız!

Bilişsel
Zeka

Öğrencilerimizin küçük yaşlarda bilişsel zeka gelişimini sağlayıcı eğitim uyguluyoruz.

Rehberlik
Birimi

Rehberlik birimimiz her öğrencimizi özel olarak takip eder

Okul çıkış saati kaçtadır?

Derslerimiz 16:30'da bitmektedir, fakat çalışan velilerimiz için 2 saat öğrencimiz okulda beklemesi mümkündür.

Haberler & Gelişmeler

ÜSTEK KOLEJLERİ Haberler

BİGEP-2 DENEME SINAVI

YİNE BAŞARI YİNE DEĞİŞMEYEN ADRES

SPOR MÜSABAKASI

Okulumuzun 4/A Sınıfı Kızılkeçili İlkokulunu yenerek ilk oyunlarını kazanmışlardır.

Hizmet Şeref Belgesi

Okulumuz Öğretmeni Mustafa BABÜR e İlçe MEM tarafından Hizmet Şeref Belgesi ile ödüllendirilmiştir.

BERGAMA Kampüsü